Isverna Kids Edition – 10 iunie 2018, Isverna

Descriere (preluare de pe www.roadgrandtour.ro)

Si stand noi asa sa ne gandim, ne-a venit o idee. Una buna, dintr-acelea care te fac dimineata sa te gandesti mandru si sa zici: “da, am reusit sa fac un om fericit”!
Anul acesta sub forma de experiment, anul viitor poate mai mult: Isverna Kids Edition.
A doua zi, dupa Karst Isverna MTB, copiii vor avea exclusiv cursa lor, de sosea. Categoriile sunt cele cu care v-am obisnuit in RoadGrandTour. Traseul este unul frumos, in lungime de 3km, printre casele din Isverna, printre sustinatorii care cu siguranta vor iesi pe la porti sa-i incurajeze pe cei mici.
Concluzie: parintii nu mai trebuie sa se gabeasca sambata dupa cursa sa plece acasa la copii. Trebuie doar sa-si ia copiii cu ei la Isverna. Nu-i asa ca e o idee buna?
Mai multe detalii aici.

Noutati referitoare la plata taxei de inscriere. Cont bancar ASOCIATIA KARST ISVERNA

Contul in care poata fi achitata taxa de inscriere la Karst Isverna MTB Race din 9 iunie este activ. Iata-l:
 
RO77BRDE260SV57367742600, Titular: ASOCIATIA KARST ISVERNA, CUI: 39245642

Va rugam sa specificati in momentul efectuarii platii care este (care sunt) numele participantului (participantilor) pentru care s-a facut plata. Cine doreste poate trimite dovada platii pe [email protected].

Ii rugam pe cei care s-au inscris deja pe site sa achite taxa de inscriere pentru a beneficia de reducerea in vigoare pana la 6 iunie 2018 (50 RON verus 70 RON la fata locului).
 
Va rugam sa specificati in momentul efectuarii platii care este (care sunt) numele participantului (participantilor) pentru care s-a facut plata. Cine doreste poate trimite ulterior dovada platii pe [email protected].
 
Daca nu v-ati inscris deja, o puteti face aici:
 
http://karstisverna.ro/inscriere/

9 iunie 2018, data celei de-a treia editii a concursului Karst Isverna MTB Race

În această vară, în data de 9 iunie 2018 se va desfășura la Isverna (Mehedinți) cea de-a treia ediție a concursului de mountain-bike “Karst Isverna MTB Race”. Concursul se desfășoară în arealul montan din nordul Mehedințiului, pe un traseu tehnic dar posibil de parcurs integral pe bicicletă, cu urcări și coborâri spectaculoase, într-un peisaj superb. Traseele sunt urmatoarele:

 

Tura lungă: – 42 km, 1270m diferență de nivel

Tura scurtă: – 20 km, 370m diferență de nivel   Inscrieri aici.

Prin Crovuri de Craciun

Pe 26 decembrie, de Craciun, am parcurul un traseu prin labirintul de lapiezuri al crovurilor, profitand de vremea buna si de stafful Karst Isverna MTB 2018 prezent in formatie aproape completa la Isverna de Sarbatori. Ne-am incarcat cu multa energie pentru zilele ramase din 2017 si am pus la cale planuri pentru concursul de pe 9 iunie. Detalii in curand…